Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 6

Інгредієнти:

4 ст. л. оливкової олії
1 цибулю, дрібно нарізаний
125 г чорізо
6 курячих стегон, грубо нарізані
½ ч. л. паприки
5 зубчиків часнику
2 гілочки свіжого розмарину
2 х 400 г банок з бобами
800 мл курячого бульйону
150 мл вершків
50 г масла
1 пучок петрушки
сіль і мелений чорний перець
житній хліб

Приготування:

Популярні новини зараз
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Показати ще

1. Нагріваємо половину масла у великій сковороді на середньому вогні. Коли каструля гаряча, додаємо цибулю і чорізо і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин, добре помішуючи.

2. Додаємо курку і обсмажуємо ще 2-3 хвилини, потім додаємо копчену паприку, часник і розмарин і перемішуємо в бобових, поки вони не будуть добре скомбіновані.

3. Вливаємо в бульйон і вершки, додаємо масло і перемішуємо до розплавлення, потім доводимо суміш до кипіння. Зменшуємо вогонь, поки суміш не кипить протягом 4-5 хвилин, або поки курка не буде приготовлена.

4. Перемішуємо м петрушкою приправляємо за смаком сіллю і свежесмолотым чорним перцем.

5. Нагріваємо сковорідку на середньому вогні до готовності. Поливаємо масло на хліб. Смажимо хліб по 1-2 хвилини з кожного боку.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт сливового джему з блискітками.