Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

рослинне масло для глибокого смаження
100 г органічного тофу
1 ст. л. оливкової олії
щіпка пластівців чилі
½ червоного перцю
100 г шпинату
4 гриба

Приготування:

Популярні новини зараз
Українцям платитимуть подвійні пенсії: чиї гаманці стануть удвічі товщі Частину комунальників мобілізують: водоканали віддадуть своїх працівників на фронт Заберуть житло, і речі зібрати не встигнете: через які борги українці ризикують опинитись на вулиці З’явилися нові подробиці здачі Криму під ЧФ росії: Порошенко особисто лобіював (відео)
Показати ще

1. Нагріваємо глибоку каструлю з важким дном, на одну третину, наповнену олією, до тих пір, поки шматочок не буде м'яко шипіти. (УВАГА: гаряче масло може бути небезпечним! Не залишайте без нагляду.)

2. Акуратно додаємо кубики тофу в олію і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин або до золотистого кольору. Видаляємо з допомогою щілинної ложки.

3. Нагріваємо оливкову олію у великій антипригарній сковороді. Додаємо пластівці чилі і смажимо протягом 1-2 хвилин.

4. Додаємо червоний перець і смажимо протягом 2-3 хвилин, щоб пом'якшити.

5. Додаємо листя шпинату і гриби і обережно обсмажуємо, поки шпинат не зів'яне.

6. Перемішуємо з тофу і смажимо до прогріву.

7. Переносимо тофу в тарілку і подаємо відразу.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт запеченої риби з пармезаном і петрушкою.