Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

1 ст. л. оливкової олії
75 г курячої грудки
сіль і мелений чорний перець
1 ст. л. кунжутної олії
1 ст. л. соєвого соусу
½ лайма, тільки сік
1 зубчик часнику, дрібно нарізаний кубиками
½ ч. л. лемонграса
¼ цибулини, дрібно нарізані кубиками
½ манго
1 ст. л. подрібненого листя м'яти
1 ст. л. коріандру
50 г броколі

Приготування:

Популярні новини зараз

Злата Огнєвіч точно такого не чекала: учасник знехтував побаченням з "Холостячкою"

Збіднілі на локдаунах українці почали продавати повітря по 40 грн: заробляють, як можуть

Антоніна Матвієнко показала свою маму у 24 роки: "Боже, яка красуня"

Красуня з модельною зовнішністю: чому Андрій Шевченко роками ховав від усіх свою дружину

Показати ще

1. Нагріваємо оливкову олію в сковороді на середньому вогні високої температури, обсмажуємо курячі смужки протягом приблизно десяти хвилин або до тих пір, поки курка не буде приготовлена.

2. У великій мисці збиваємо разом кунжутне масло, соєвий соус, сік лайма, часник, лимон і цибулю.

3. Додаємо манго, курку, трави. Приправляємо і змішуємо разом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт імбирного елю з вишнею.