Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

¼ картоплі
300 мл овочевого бульйону
¼ капусти, нарізана
25 г підсмаженого арахісу

Приготування:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

1. Кладемо картоплю і бульйон в каструлю на високій температурі. Доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь до кипіння протягом семи хвилин.

2. Додаємо капусту і продовжуємо кип'ятити протягом шести хвилин, поки капуста не приготується і картопля не стане м'якою.

3. Щоб подавати, виливаємо суп у тарілку і посипаємо арахісом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт салату з лососем і соєвим соусом.