Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

1 ст. л. оливкової олії
1 зубчик часнику
½ червоного цибулі
150 г селери
1 ст. л. томатного пюре
щіпка сушеного чилі пластівців
100 г сочевиці
200 мл гарячого курячого бульйону
сіль і мелений чорний перець
свіжий лист базиліка, прикрасити

Приготування:

Популярні новини зараз
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

1. Поміщаємо оливкову олію в каструлі на середньому вогні. Додаємо часник, цибулю і селеру і обсмажуємо протягом двох хвилин, періодично помішуючи.

2. Додаємо томатне пюре і пластівці чилі і готуємо протягом ще однієї хвилини.

3. Додаємо сочевицю і бульйон і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь, щоб гасити протягом 15 хвилин, періодично помішуючи.

4. Приправляємо за смаком, сіллю і свіжомеленим чорним перцем і виливаємо в миску теплу. Прикрашаємо листям базиліка і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт чіпсів з сирним фондю.