Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

100 мл вершків
2 яйця
100 г чеддера
сіль і мелений чорний перець
½ зеленого перцю

Приготування:

Популярні новини зараз
"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

1. Поміщаємо плоский деко в духовку і попередньо розігріваємо до 200 градусів.

2. Наливаємо подвійні вершки в каструлю на високій температурі. Доводимо до кипіння, потім відразу ж видаляємо з вогню і залишаємо на хвилинку.

3. Поміщаємо яєчні білки в миску і збиваємо, поки не утворюються тверді піки.

4. Поміщаємо яєчні жовтки і тертий сир в окрему миску. Збиваємо разом і добре приправляємо сіллю і свіжомеленим чорним перцем.

5. Наливаємо теплий крем на яєчні жовтки і сир і добре перемішуємо.

6. Змішуємо трохи жорстких яєчних білків в суміші жовтка.

7. Додаємо частину яєчного білка і акуратно змішуємо разом металевою ложкою, ретельно дотримуючись обсяг.

8. Поміщаємо суфле в половину перцю, кладемо на гарячий піддон для випічки і ставимо в духовку, щоб випікати протягом 8 хвилин.

9. Для подачі, поміщаємо перець в центр невеликий теплою тарілки.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт салату з куркою і манго.