Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

375 г готового тіста
1 яйце
1 ст. л. оливкової олії
1 великий цибулю
1 ст. л. м'якого коричневого цукру
бальзамічний оцет
75 мл червоного вина
1 ч. л. свіжого листя чебрецю
200 г грецького йогурту

Приготування:

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.

2. Розгортаємо тісто і використовуємо форму 20 см, щоб вирізати великий круг.

3. Наколюємо тісто виделкою.

4. Кладемо на деко; змащуємо зовнішнє кільце збитим яйцем і ставимо в духовку на 15 хвилин.

5. Між тим, нагріваємо масло в маленькій сковороді, додаємо цибулю і розм'якшуємо на середньому вогні до тих пір, поки він не стане золотим, потім додаємо цукор, оцет і вино і підвищуємо вогонь. Смажимо на повільному вогні 2-3 хвилини, щоб зменшити рідина наполовину.

6. Як тільки пиріг буде готовий, виймаємо з духовки і поміщаємо грецький йогурт в центр кола, потім розподіляємо цибулю. Зверху посипаємо листям чебрецю і повертаємо в духовку на п'ять хвилин.

7. Подаємо теплим.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смаженого тофу.