Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

375 г готового тіста
1 яйце
1 ст. л. оливкової олії
1 великий цибулю
1 ст. л. м'якого коричневого цукру
бальзамічний оцет
75 мл червоного вина
1 ч. л. свіжого листя чебрецю
200 г грецького йогурту

Приготування:

Популярні новини зараз
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.

2. Розгортаємо тісто і використовуємо форму 20 см, щоб вирізати великий круг.

3. Наколюємо тісто виделкою.

4. Кладемо на деко; змащуємо зовнішнє кільце збитим яйцем і ставимо в духовку на 15 хвилин.

5. Між тим, нагріваємо масло в маленькій сковороді, додаємо цибулю і розм'якшуємо на середньому вогні до тих пір, поки він не стане золотим, потім додаємо цукор, оцет і вино і підвищуємо вогонь. Смажимо на повільному вогні 2-3 хвилини, щоб зменшити рідина наполовину.

6. Як тільки пиріг буде готовий, виймаємо з духовки і поміщаємо грецький йогурт в центр кола, потім розподіляємо цибулю. Зверху посипаємо листям чебрецю і повертаємо в духовку на п'ять хвилин.

7. Подаємо теплим.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смаженого тофу.