Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 12 шт

Інгредієнти:

350 г високоякісного фаршу, переважно домашнього
200 г простий борошна, просіяної
40 г цукру
75 г меленого мигдалю
125 г несолоного масла
1 яйце
молоко

Приготування:

Популярні новини зараз
Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути Власники земельних ділянок хапаються за голову: доведеться викласти до 30 тисяч ПриватБанк виплатить 5000 гривень: як отримати гроші на картку
Показати ще

1. Злегка змащуємо пиріг з 12 отворами. Кладемо фарш в миску і перемішуємо так, щоб рідина розподілялася рівномірно.

2. Поміщаємо борошно, цукор, мигдаль і масло в кухонний комбайн і змішуємо до тих пір, поки вони не будуть схожі на сухарі, потім повільно додаємо яйце.

3. Охолоджуємо суміш протягом години. Тонко викочуємо тісто на борошняну поверхню. Вирізаємо 12 кіл з рифленим пічним різаком. М'яко вдавлюємо в кожен отвір, потім заповнюємо фаршем.

4. Вирізаємо ще 12 менших дисків і використовуємо для покриття фаршу. Натискаємо на краю разом, щоб запечатати. Робимо невелику щілину у верхній частині кожного пирога, потім злегка поливаємо молоком. Залишаємо на 30 хвилин. Між тим, попередньо розігріваємо духовку до 200 градусів.

5. Випікаємо пироги протягом 20 хвилин до золотистого кольору.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт салату з куркою і манго.