Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

1 лимон, цедра очищена і м'якоть дрібно нарізана
1 апельсин, цедоа очищена і м'якоть дрібно нарізана
110 г цукру
110 г самоподнимающейся борошна
125 г м'якого масла
1 яйце
2 ст. л. меду

Приготування:

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

1. Поміщаємо в кухонний комбайн апельсинові та лимонні цедри, цукор, борошно, масло, яйце і мед і змішуємо, поки не утвориться гладке тісто.

2. Змащуємо невелику форму з маслом і додатковим медом. Викладаємо туди скибочки апельсина і лимона.

3. Наливаємо тісто для бісквіта в миску і накриваємо плівкою.

4. Поміщаємо миску в мікрохвильову піч і готуємо на повній потужності протягом п'яти хвилин.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт чіпсів з сирним фондю.