Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

Для начинки:
100 г чорниці
1 ст. л. лимонного цукру
Для омлету:
4 яйця
3 ст. л. лимонного цукру
25 г несолоного масла
1 ст. л. оливкової олії
цукрова пудра

Приготування:

Популярні новини зараз
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще

1. Підігріваємо невелику сковороду в духовці до 200 градусів.

2. Для наповнення поміщаємо чорницю і цукор в маленьку каструлю і обережно готуємо протягом 3-4 хвилин.

3. Для омлету поміщаємо яєчні білки у велику миску і збиваємо до жорсткості.

4. Поміщаємо яєчні жовтки і цукор в окрему миску і збиваємо.

5. Виливаємо яєчні білки в суміш жовтки і акуратно змішуємо.

6. Виймаємо сковороду з печі і поміщаємо масло в каструлю, щоб розплавити, потім виливаємо суміш яєць в каструлю.

7. Наливаємо суміш чорниці на середину суміші яєць, переносимо в духовку і запікаємо протягом 4-5 хвилин.

8. Для подачі, виймаємо сковороду з духовки і посипаємо цукровою пудрою.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт теплого салату зі шпинатом і беконом.