Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

Для халумі:
1 ст. л. оливкової олії
100 г халумі, нарізати 4 скибочками
Для томатного соусу:
1 ст. л. оливкової олії
2 помідора, нарізаних
1 ст. л. коричневого цукру
2 ст. л. томатного кетчупу
сіль і мелений чорний перець
Для подачі:
1 скибочка чіабатти, підсмажений
2 ст. л. оливкової олії

Приготування:

Популярні новини зараз
"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити" Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Показати ще

1. Для халумі, нагріваємо олію в сковороді і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин з кожного боку, до золотисто-коричневого кольору.

2. Для томатного соусу нагріваємо масло в каструлі і тушкуємо помідори, цукор і кетчуп до загусання. Приправляємо до смаку сіллю і свіжомеленим чорним перцем.

3. Щоб подавати, покласти підсмажену циабатту на тарілку, змащуємо оливковою олією і зверху поливаємо томатним соусом і халумі.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт легкого салату з королівськими креветками.