Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
Для часникового тосту:
4 товстих скибочки хрусткого білого хліба
2 ст. л. оливкової олії
1 копчений часник
Для смаженого перцю і трав'яного салату:
½ червоного перцю, насіння видалені
3 ст. л. оливкової олії
великі горстистые свіжі трави, такі як петрушка, базилік, кріп і цибулю
лимонний сік
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.
2. Для часникового тосту, нагріваємо сковорідку і обсмажуємо хліб з обох сторін до підсмажування. Поливаємо половиною оливкової олії і натираємо очищеної часниковою гвоздикою.
3. Поміщаємо частину цибулини часнику на лист для випічки змащуємо залишилися оливковою олією і переносимо в духовку для смаження протягом 15 хвилин або до тих пір, поки вона не буде пом'якшено.
4. Для смаженого перцю і трав'яного салату поміщаємо перець на деко, змиваємо однією столовою ложкою оливкової олії і запікаємо в духовці протягом 15 хвилин.
5. Видаляємо перець з духовки і покласти в миску. Накриваємо плівкою і залишаємо трохи охолонути, потім очищаємо шкіру від перцю і грубо нарізаємо.
6. Поміщаємо всі трави в миску з рештою оливковою олією і лимонним соком. Приправляємо сіллю і свіжомеленим чорним перцем і добре перемішуємо, щоб покрити трави.
7. Щоб подавати, поміщаємо часниковий тост на тарілку разом з салатом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт солодкого омлету з чорницею.