Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

2 ст. л. оливкової олії
1 картопля, очищений і розрізаний на дрібні кубики
2 зубчики часнику, нарізані
2 гілочки чебрецю
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Слов'янський гороскоп на квітень 2025: на кого чекають несподівані зміни та доленосні зустрічі Українці не можуть розрахуватись у магазинах: ПриватБанк почав блокувати платежі "Доставка до ТЦК ще швидше...": експерт відповів, що загрожує школам, лікарням та медичним центрам в Україні Вагітність від 15-річного коштувала міністерці Ісландії у справах дітей посади: правда спливла через 30 років
Показати ще

1. Нагріваємо оливкову олію на сковороді, додаємо кубики картоплі і обсмажуємо протягом п'яти хвилин.

2. Додаємо часник і чебрець, добре приправляємо сіллю і свіжомеленим чорним перцем і обсмажуємо до золотисто-коричневого кольору.

3. Щоб подавати, кладемо обсмажену часниковий картоплю в сервірувальну тарілку.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яблук з заварним кремом.