Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

2 гриба Портобелло
2 зубчики часнику, нарізані
2 ст. л. нарізаної свіжої петрушки
3 ст. л. оливкової олії
сіль і мелений чорний перець
85 г Стилтона
Для подачі:
кілька гілочок свіжої петрушки
½ лимона, нарізати кільцями

Приготування:

Популярні новини зараз
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Поміщаємо гриби на антипригарний лист для випічки, посипаємо часником і петрушкою і поливаємо олією. Приправляємо добре сіллю і свіжомеленим чорним перцем.

3. Переносимо в духовку і випікаємо протягом 8-10 хвилин або поки гриби не почнуть пом'якшуватися.

4. Виймаємо з духовки і поміщаємо рівну кількість сиру на кожен гриб. Повертаємо в духовку ще на 3-4 хвилини або поки сир не розтане.

5. Щоб подавати, покласти гриби на сервірувальні тарілки і прикрашаємо петрушкою і лимонними кільцями.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яблук з заварним кремом.