Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

Для локшини:
100 г рисової локшини
300 мл рослинного масла
Для песто:
½ червоних чилі
1 зубчик часнику
5 ст. л. нарізаного свіжого коріандру
2 ст. л. рубаних горіхів кешью
2 ст. л. кунжутної олії
Для подачі:
½ червоних чилі, насіння видалити і дрібно нарізані
2 ч. л. соєвого соусу

Приготування:

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою
Показати ще

1. Для локшини нагріваємо олію в глибокій каструлі з важким дном до тих пір, поки хлібна крихта не зігріється і не перетвориться в золотисто-коричневий колір.

2. Опускаємо локшину в гаряче масло і глибоко обсмажуємо до хрусткої скоринки. Обережно видаляємо за допомогою щілинної ложки і зливаємо на кухонну папір.

3. Для песто поміщаємо всі інгредієнти песто в кухонний комбайн і збиваємо до однорідності.

4. Щоб подавати, поміщаємо свіжу локшину в миску, додаємо чилі соєвий соус і добре перемішуємо. Додаємо ложку песто і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт ніжного мигдальне праліне.