Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

1 кабачок, нарізаний уздовж
½ червоного перцю, нарізати смужками
оливкова олія
200 г кускусу, приготованого по пакетної інструкції
1 апельсин, сік і цедра
1 лимон, сік і цедра
свіжі змішані трави, такі як петрушка, м'ята, базилік і коріандр
2 ст. л. маслин
2 ст. л. кедрових горіхів
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Соціальні виплати, пільги та субсидія виплачуватимуться за новими правилами у 2025 році Відразу у 9 областях пенсіонерам виплатять по 3 тис грн: хто саме отримав право на допомогу Не субсидія і не пільги: українці отримають окрему допомогу на комуналку В Україні затвердили тариф на газ до початку опалювального сезону: яка ціна з травня до листопада
Показати ще

1. Натираємо шматочки кабачка і червоного перцю оливковою олією. Нагріваємо сковорідку і смажимо шматочки перцю протягом 2-3 хвилин, часто повертаючи, до тих пір, поки не зм'якне. Знімаємо з вогню і нарізаємо на дрібні шматочки.

2. Поміщаємо кускус у велику миску. Додаємо кабачок і перець і всі інші інгредієнти і добре перемішуємо.

3. Щоб подавати, поміщаємо в сервірувальну тарілку.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт шніцеля під соусом.