Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 7

Інгредієнти:

Для булочок:
200г борошна
100 г масла
1 яйце
молоко
100 г чеддера, тертий
1 свіжий базилік
Для бальзамічного лука:
1 ст. л оливкової олії
1 червоний лук, тонко нарізаний
2 ст. л. коричневого цукру
3 ст. л. бальзамічного оцту

Приготування:

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Для булочок змішуємо борошно, масло, яйце і достатньо молока, щоб змішати в кухонному комбайні, щоб сформувати гладке, тверде тісто.

3. Викочуємо трохи тіста для тесту на плоску поверхню. Змішуємо в сирі (залишаючи трохи на потім) і базиліці і викочуємо тісто до 2½ см завтовшки.

4. Використовуючи кільце або різак середнього розміру, вирізаємо гуртки і кладемо на деко. Змащуємо молоком і зверху з заправленим сиром.

5. Ставимо в попередньо розігріту духовку на 15 хвилин.

6. Між тим, для цибулі, нагріваємо масло в каструлі, додаємо цибулю і підсмажуємо до м'якості.

7. Додаємо цукор і даємо луку карамелізуватися протягом 2-3 хвилин.

8. Додаємо бальзамічний оцет.

9. Подаємо теплі булочки з бальзамічним цибулею.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт ароматного кускуса.