Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 7
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
Для булочок:
200г борошна
100 г масла
1 яйце
молоко
100 г чеддера, тертий
1 свіжий базилік
Для бальзамічного лука:
1 ст. л оливкової олії
1 червоний лук, тонко нарізаний
2 ст. л. коричневого цукру
3 ст. л. бальзамічного оцту
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Для булочок змішуємо борошно, масло, яйце і достатньо молока, щоб змішати в кухонному комбайні, щоб сформувати гладке, тверде тісто.
3. Викочуємо трохи тіста для тесту на плоску поверхню. Змішуємо в сирі (залишаючи трохи на потім) і базиліці і викочуємо тісто до 2½ см завтовшки.
4. Використовуючи кільце або різак середнього розміру, вирізаємо гуртки і кладемо на деко. Змащуємо молоком і зверху з заправленим сиром.
5. Ставимо в попередньо розігріту духовку на 15 хвилин.
6. Між тим, для цибулі, нагріваємо масло в каструлі, додаємо цибулю і підсмажуємо до м'якості.
7. Додаємо цукор і даємо луку карамелізуватися протягом 2-3 хвилин.
8. Додаємо бальзамічний оцет.
9. Подаємо теплі булочки з бальзамічним цибулею.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт ароматного кускуса.