Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

Для морського окуня:
170 г філе морського окуня
Для картоплі:
15 г масла
55 г картоплі, нарізаний 2 см завтовшки
шпинат
Для лука:
15 г масла
2 цибулі-шалот
1 ст. л. лимонного цукру
2 ст. л. червоного вина
Для соусу:
55 г панчетти
150 мл червоного вина
1 ст. л. лимонного цукру

Приготування:

Популярні новини зараз
Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.

2. Для морського окуна нагріваємо жаростійку сковорідку, потім поміщаємо рибу, шкірою вниз, і смажимо протягом двох хвилин. Переміщаємо в духовку і підсмажуємо протягом 5-10 хвилин або до готовності.

3. Для картоплі розтоплюємо масло на великій сковороді, а коли расплавите, додаємо картоплю і обсмажуємо до золотистого кольору. Додаємо шпинат до картоплі і смажимо до тих пір, поки шпинат не зів'яне.

4. Щоб зробити лук-шалот, розтоплюємо масло в маленькій каструлі і відразу вспенив, додаємо цибулю-шалот, цукор і вино. Поміщаємо в духовку на 10 хвилин.

5. Для соусу поміщаємо панчетту в сковорідку і обсмажуємо на 3-4 хвилини, додаємо червоне вино і цукор у каструлю і тушкуємо протягом 4-5 хвилин.

6. Для подачі, кладемо картоплю і цибулю-шалот на нагріту тарілку, зверху з рибою і виливаємо соус.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт вівсяної каші з віскі і медом.