Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 6

Інгредієнти:

115 г вершкового масла
300 г цукру
225 г темного шоколаду, близько 70% какао
75 г борошна
75 г какао-порошку
5 яєць
750 г малини
150 г цукрової пудри
500 г маскарпоне

Приготування:

Популярні новини зараз
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Поміщаємо масло і цукор в миску і збиваємо разом до легкої і пухкої консистенції.

3. Поміщаємо шоколад в жаростійку миску, встановлену на каструлі з ледь киплячою водою (нижня частина чаші не повинна торкатися води) і періодично помішуємо до розплавлення. Знімаємо з вогню і злегка охолодити.

4. Додаємо розплавлений шоколад в масляну суміш і подрібнюємо, щоб поєднати.

5. Додаємо борошно, какао-порошок і яйця і добре перемішуємо, потім додаємо 250 р малини.

6. Змащуємо деко для випічки 25 см х 30 див. Виливаємо суміш у форму, потім переміщаємо в духовку і запікаємо протягом 20 хвилин.

7. Між тим, поміщаємо частину малини і цукрову пудру в кухонний комбайн і змішуємо в пюре.

8. Поміщаємо маскарпоне в миску і змішуємо в половині малинового пюре.

9. Щоб подавати, нарізаємо брауні на шматочки і поміщаємо на сервірувальні тарілки. Поливаємо малиновим пюре.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт спагетті з в'яленими томатами.