Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
4 курячі грудки
4 ст. л. сиру
2 ст. л. журавлинного желе
8 скибочок шинки
Для картоплі:
500 г замороженої картоплі
85 г набивання
2 ст. л. оливкової олії
½ лимона, сік
100 г руколи
Приготування:
1. Нагріваємо духовку до 200 градусів. Кидаємо картоплю в начинку, приправляємо і смажимо протягом 30 хвилин.
2. Вирізаємо курячі грудки наполовину горизонтально, і відкриваємо їх, як книгу. Кладемо 1 ст. л. сиру і ½ столової ложки журавлини всередині кожної курячої грудки. Закриваємо груди, потім загорнути їх шматочком шинки. Викладаємо деко фольгою і кладемо курячі грудки зверху. Як тільки картопля готується протягом 10 хвилин, кладемо з куркою і запікаємо протягом 20 хвилин.
3. Виймаємо курку і картоплю і приправляємо картопля лимонним соком і руколою. Подаємо соковиті курячі грудки з картоплею.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколоадного соусу.