Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

4 курячі грудки
4 ст. л. сиру
2 ст. л. журавлинного желе
8 скибочок шинки
Для картоплі:
500 г замороженої картоплі
85 г набивання
2 ст. л. оливкової олії
½ лимона, сік
100 г руколи

Приготування:

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

1. Нагріваємо духовку до 200 градусів. Кидаємо картоплю в начинку, приправляємо і смажимо протягом 30 хвилин.

2. Вирізаємо курячі грудки наполовину горизонтально, і відкриваємо їх, як книгу. Кладемо 1 ст. л. сиру і ½ столової ложки журавлини всередині кожної курячої грудки. Закриваємо груди, потім загорнути їх шматочком шинки. Викладаємо деко фольгою і кладемо курячі грудки зверху. Як тільки картопля готується протягом 10 хвилин, кладемо з куркою і запікаємо протягом 20 хвилин.

3. Виймаємо курку і картоплю і приправляємо картопля лимонним соком і руколою. Подаємо соковиті курячі грудки з картоплею.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколоадного соусу.