Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

100 г рисової локшини
1 ст. л. рослинного масла
8 креветок
1 зубчик часнику, подрібнений
1 ч. л. свіжого імбиру
½ ч. л. пластівців чилі
1 ч. л. томатного пюре
150 мл гарячого курячого бульйону
2 королівські креветки, очищені і розведені
90 мл кокосового молока
1 ст. л. коріандру

Приготування:

Популярні новини зараз
В Україні індексація пенсій отримала "добро": хто отримає надбавку вже у серпні Перетин кордону стане квестом: прикордонникам дадуть повну свободу дій – перевірятимуть усіх Українці в паніці змітають із полиць пристрої для зарядки: ціни починають не кусатися, а з'їдати Українці не можуть скористатися перевагами двозонних лічильників: чому немає обіцяної економії
Показати ще

1. Поміщаємо рисову локшину в миску і накриваємо киплячою водою. Залишаємо на п'ять хвилин, поки не зм'якне.

2. У каструлі нагріваємо олію і обсмажуємо креветки, часник, галангал і чилі протягом 2-3 хвилин.

3. Додаємо томатне пюре і тушкуємо протягом п'яти хвилин. Видаляємо головки креветок.

4. Додаємо королівські креветки і кокосове молоко і тушкуємо ще 2-3 хвилини, або поки креветки не будуть повністю приготовані. Зливаємо локшину і додаємо в суп.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рибного крем-мусу.