Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

1 ст. л. оливкової олії
½ цибулини, дрібно нарізані
1 перець Ромеро
1 томат, нарізаний кубиками
150 г овочевого бульйону
15 г масла

Приготування:

Популярні новини зараз
Українцям приготували подорожчання ще двох тарифів: за що доведеться платити більше Пенсіонерам призначили до виплат додаткові 940 гривень: хто перший у списках Душ стане справжньою розкішшю: українців змусять платити по 134 гривні за куб води Платити за електроенергію потрібно по-новому: постачальник послуг попередив споживачів
Показати ще

1. Нагріваємо масло в каструлі і обсмажуємо цибулю. Додаємо перець і помідор і смажимо протягом двох хвилин.

2. Додаємо овочевий бульйон і тушкуємо протягом шести хвилин або поки перець не стане м'яким.

3. Наливаємо в рідкий бульйон з холодним маслом і збиваємо до однорідності. Проціджуємо через сито. Наливаємо в миску і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашнього полуничного киселя.