Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 4

Інгредієнти:

2 великих гриба
20 свіжих листя м'яти, дуже дрібно нарізані
Для соусу:
1 ч. л. трюфельного масла
1 ст. л. яловичини
1 ч. л. цукру
75 мл білого винного оцту
150 мл оливкової олії
сіль і мелений чорний перець, за смаком
½ лимона, тільки сік
1 зубчик часнику, дрібно нарізаний
Для подачі:
4 ст. л. кремового масла
пекоріно, тертий
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Українських біженців повертають на батьківщину: кому доведеться приїхати додому Енергетичний колапс: експерт закликав готуватися, щоб пережити зиму Вчителів змушують платити свої гроші: освітяни обурилися поборами Блекаути та холодні батареї: які міста під найбільшою загрозою
Показати ще

1. Видаляємо стебла з грибів. Поміщаємо грибні ковпачки в морозильник на 10-15 хвилин.

2. Після того, як гриби охолонуть, нарізаємо їх дуже тонко і распологаем скибочки на пластинах.

3. Посипаємо м'ятою.

4. Для соусу покласти всі інгредієнти в кухонний комбайн і змішуємо їх.

5. Щоб подавати, поливаємо грибні скибочки соусом, потім додаємо ложку кремового олії до кожної тарілці.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт торта з солодкої картоплі.