Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 3-4

Інгредієнти:

1 ч. л. прозорого меду
дрібно натерта цедра і сік 1 апелина
1 ст. л. крупної морської солі
1 ст. л. гранульованого цукру
200 мл текіли
1 лайм, сік
200 мл журавлинного соку
50 мл тріпл Сек
лід

Приготування:

Популярні новини зараз
Перших біженців уже відправили: одна з країн розпочала масову депортацію українців Хто отримає пільги на комуналку незалежно від доходу ПриватБанк без попередження блокує рахунки Польща змінила правила в'їзду для українців
Показати ще

1. Використовуючи тонку чисту кисть, малюємо тонкий шар меду навколо верху 4 келихів для мартіні або мартіні. У мисочці змішуємо апельсинову цедру, сіль і цукор, потім перевеорачиваем келихи догори дном і занурюємо їх у суміш. Ставимо келихи в холодильник, щоб охолодитися.

2. У шейкер для коктейлів змішуємо апельсиновий сік, текілу, сік лайма, журавлинний сік, потрійну секцію і лід, і струшуємо, щоб змішати. Проціджуємо суміш в підготовлені келихи і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинових безе з корицею.