Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
2 банана, в їх шкірі
85 г темного шоколаду
3 ст. л. темного рому
2 ложки ванільного морозива
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Робимо два довгих розріза, по шкірі вздовж кожного банана і злегка відкриваємо. Вставляємо шматочки шоколаду всередину. Поміщаємо банани в сковорідку, наливаємо ром і переносимо в духовку, щоб випікати протягом 5-7 хвилин, до золотистого кольору.
3. Подаємо банани з ложкою морозива зверху.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт карпаччо з грибів.