Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: не потрібно

Порції: 1

Інгредієнти:

Для заправки:
½ рожевого грейпфрута
½ лайма, тільки сік
1/2 ч. л. цукру
сіль за смаком
2 ст. л. томатних пасатів
2 ст. л. оливкової олії
Для салату:
жменю салату айсберг, дрібно подрібнений

Популярні новини зараз
Оштрафують навіть тих, хто вже оновив дані – кого повторно чекають в ТЦК Сукня за 8 млн грн, вілла росіян і Максим Галкін - тамада: весілля киян у Комо розлютило українців Українці не можуть скористатися перевагами двозонних лічильників: чому немає обіцяної економії ТЦК може відібрати важливий документ – українців попередили про чергову пастку
Показати ще

2 ст. л. приготованого цибулі
55 г приготованого лосося, пластівчастий
1 ст. л. свіжого листя червеля
½ лимона, тільки сік

Приготування:

1. Для соусу вичавлюємо одну столову ложку соку грейпфрута у миску. Додаємо залишилися інгредієнти для збагачення і добре перемішуємо.

2. Для салату додаємо шматочки грейпфрута, салат-латук і нут до пов'язки і добре перемішуємо.

3. Накладаємо салат на сервірувальну тарілку і посипаємо лосось. Перемішуємо червель з соусом і ложкою викладаємо навколо краю тарілки. Видавлюємо лимонний сік, щоб подавати.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт журавлиною маргарити.