Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: не потрібно

Порції: 1

Інгредієнти:

Для заправки:
½ рожевого грейпфрута
½ лайма, тільки сік
1/2 ч. л. цукру
сіль за смаком
2 ст. л. томатних пасатів
2 ст. л. оливкової олії
Для салату:
жменю салату айсберг, дрібно подрібнений

Популярні новини зараз
Дівчинку відвезли до лікарні з власного похорону: родичі прийшли попрощатися, а вона стиснула їхні руки Жінки мають готуватися до мобілізації: застосування знайдуть усім - експерт Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій Пенсіонеру дається 10 днів: держава забере всі виплати
Показати ще

2 ст. л. приготованого цибулі
55 г приготованого лосося, пластівчастий
1 ст. л. свіжого листя червеля
½ лимона, тільки сік

Приготування:

1. Для соусу вичавлюємо одну столову ложку соку грейпфрута у миску. Додаємо залишилися інгредієнти для збагачення і добре перемішуємо.

2. Для салату додаємо шматочки грейпфрута, салат-латук і нут до пов'язки і добре перемішуємо.

3. Накладаємо салат на сервірувальну тарілку і посипаємо лосось. Перемішуємо червель з соусом і ложкою викладаємо навколо краю тарілки. Видавлюємо лимонний сік, щоб подавати.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт журавлиною маргарити.