Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

300 г свіжої або мороженої журавлини
сік 1 апельсина
50 г свіжого цукру
100 г мармеладу

Популярні новини зараз
"Домагання, стереотипи, зневага": військова поділилася, з чим стикаються жінки у війську Навіть вдома не сховаєшся від мобілізації: як ТЦК дістає ухилянтів у віддаленому режимі Салат-літо за 5 хвилин: рецепт з огірками та яйцями, який підкорив смакові рецептори (і серце теж) Кожен десятий робить це замість сексу: дослідники показали невтішну статистику
Показати ще

Приготування:

Кладемо журавлину в середню каструлю на повільному вогні з апельсиновим соком, цукром і мармеладом і перемішуємо, поки цукор і мармелад не розплавляться, і суміш почне пузиритися. Варимо протягом 3-5 хвилин, в залежності від того, чи є журавлина свіжої або замороженої, так як заморожені швидше пом'якшаться. Вони повинні бути ніжними, але при цьому зберігати свою форму. Соус буде збиратися і зберігатися в холодильнику 1 тиждень.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запеченого окуня у вершковому соусі.