Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

Для салату і качки:
1 ст. л. оливкової олії
½ копчена качина грудка, тонко нарізана
100 г приготовленої булгарської пшениці
3 свіжих листків мангольда, подрібнених
½ цибулі-шалот нарізану
1 лайм
1 лимон
1 апельсин
сіль і мелений чорний перець
Для соусу:
1 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. меду
1 ч. л. соус вустершир
1 ст. л. кунжуту
2 ст. л. оливкової олії

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Приготування:

1. Для салату з качки і цитрусових нагріваємо олію в сковороді на середньому вогні, додаємо качину грудку і злегка підсмажуємо 2-3 хвилини або до прогріву.

2. Додаємо приготовану болгарську пшеницю, мангольд, і листя Олександра і добре перемішуємо.

3. Додаємо нарізані цитрусові. Приправляємо до смаку сіллю і свіжим меленим чорним перцем.

4. Для соусу поміщаємо всі інгредієнти для соусу в миску і добре перемішуємо, щоб поєднати.

5. Щоб подавати, викладаємо теплу качку і цитрусовий салат на сервірувальну тарілку і поливаємо соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт карпаччо з грибів.