Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 жовтий перець
1 кабачок
1 червоний лук
225 г борошна
2 ст. л. оливкової олії плюс 1 ч. л.
5 ст. л. свіжого томатного соусу
50 г чеддера, тертого

Популярні новини зараз
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 220 градусів. Кладемо перець, кабачок і червоний лук на великий антипригарний деко і змащуємо оливковою олією. приправляємо добре і змішуємо, щоб об'єднатися. Смажимо в духовці протягом 20 хвилин до м'якості.

2. Нагріваємо гриль. У великій мисці змішуємо борошно з рештою олією і 4-5 ст. л. води, щоб сформувати м'яке тісто. Переносимо тісто у велику жаростійку, антипригарну сковорідку і обсмажуємо на середньому вогні протягом 5 хвилин. Перевертаємо і смажимо ще 5 хвилин. Поширюємо томатний соус над основою, додаємо смажені овочі, потім посипаємо чеддаром. Печемо піцу протягом 3-4 хвилин, поки сир не розтане.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт фритатты з овочами всього за 10 хвилин.