Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин - 1 годину
Порції: 6

Інгредієнти:

6 курячих ніжок
Для маринаду:
6 ст. л. томатного кетчупу
2 ст. л. томатного пюре
2 ст. л. зернистої гірчиці
3 ст. л. соусу Вустерширу
2 ст. л. рідкого меду
1 зубчик часнику, подрібнити

Приготування:

Популярні новини зараз
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити" Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Показати ще

1. Використовуючи гострий ніж, робимо дрібні щілини у верхній частині курячих ніжок і розташовуємо їх в неглибокій тарілці.

2. Змішуємо всі інгредієнти для маринаду разом в мисці і збиваємо до однорідності. Поливаємо маринадом курку. Залишаємо в холодильнику не менше 30 хвилин.

3. Розігріваємо духовку до 220 градусів.

4. Покриваємо деко папером для випічки і кладемо на неї курячі ніжки в один шар. Поливаємо маринадом і запікаємо 35-40 хвилин, або до липкою консистенції і золотисто-коричневого кольору. Подаємо страву гарячою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного кокосового суфле з лаймом.