Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

100 мл соняшникової олії
175 г лимонного цукру
140 г простого борошна
3 ст. л. какао
3 ч. л. розпушувача
2 великих яйця
1 ч. л. ванільної есенції
шоколад, щоб подавати
Для шоколадного ганаша:
100 г темного шоколаду, розбитого на шматки
5 ст. л. подвійних вершків

Популярні новини зараз
Воювати підуть майже усі: скільки чоловіків визнають придатними незважаючи на попередні діагнози Українцям приготували подорожчання ще двох тарифів: за що доведеться платити більше Гороскоп на тиждень 22-28 липня для всіх знаків Зодіаку: вороги Тельців, радості Дів та ізоляція Скорпіонів Українців, які відкладали долари чи євро змусять сплатити штраф: 20% від суми
Показати ще

Приготування:

1. Змащуємо 22 см силіконову форму для випічки невеликою кількістю масла.

2. Змішуємо цукор, борошно, какао і розпушувач в мисці. У глечику збиваємо масло, яйця, ваніль і 100 мл гарячої води до повного поєднання.

3. Додаємо рідкі інгредієнти в сухі інгредієнти і ретельно перемішуємо до тих пір, поки у вас не буде кускового тесту. Виливаємо суміш у каструлю для пирога. Накриваємо плівкою.

4. Ставимо мікрохвильову піч на повну потужність (800 Вт) протягом 7 хвилин. Виймаємо і перевіряємо, чи приготований торт.

5. Для ганаша плавимо шоколад на середній потужності (600 Вт) протягом приблизно 2 хвилин, помішуючи кожні 30 секунд до розплавлення. Додаємо вершки і ретельно перемішуємо, поки він не стане гладким і глянсовим.

6. Як тільки пиріг охолоне, змащуємо ганашем. Торт буде зберігатися до 3 днів в герметичному контейнері.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарячих пряних фруктів з морозивом.