Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 12

Інгредієнти:

175 г розм'якшеного масла
175 г золотого цукру
3 яйця
200 г борошна
1 ч. л. розпушувача
2 ч. л. кориці
4 ст. л. молока
4 ст. л. Nutella
50 г фундука

Популярні новини зараз
Замість пенсії – ще п’ять років роботи: українських жінок позбавляють заслуженого відпочинку Держава залізе у кишеню кожному українцю: деталі нової податкової системи Гороскоп на сьогодні 15 квітня: кому зірки принесуть гроші у вівторок, а комусь – проблеми Пенсіонерів поженуть на роботу: держава готує заходи
Показати ще

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо маслом і викладаємо пергаментом круглу форму для випічки розміром 20 см.

2. Кладемо масло, цукор, яйця, борошно, розпушувач, корицю і молоко в миску. Збиваємо дерев'яною ложкою протягом 2-3 хвилин або за допомогою електричного ручного міксера протягом 1-2 хвилин, до однорідності.

3. Наклыдваем три чверті суміші у форму, розповсюджуємо, а потім ложкою додаємо Nutella. Повторюємо ці дії кілька разів.

4. Посипаємо горіхами. Запікаємо від 1 години до 1 години 10 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хрустких курячих котлеток.