Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 12

Інгредієнти:

175 г розм'якшеного масла
175 г золотого цукру
3 яйця
200 г борошна
1 ч. л. розпушувача
2 ч. л. кориці
4 ст. л. молока
4 ст. л. Nutella
50 г фундука

Популярні новини зараз
Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців Чоловікам після 50 приготуватися: кого мобілізують уже з червня
Показати ще

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо маслом і викладаємо пергаментом круглу форму для випічки розміром 20 см.

2. Кладемо масло, цукор, яйця, борошно, розпушувач, корицю і молоко в миску. Збиваємо дерев'яною ложкою протягом 2-3 хвилин або за допомогою електричного ручного міксера протягом 1-2 хвилин, до однорідності.

3. Наклыдваем три чверті суміші у форму, розповсюджуємо, а потім ложкою додаємо Nutella. Повторюємо ці дії кілька разів.

4. Посипаємо горіхами. Запікаємо від 1 години до 1 години 10 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хрустких курячих котлеток.