Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 філе лосося без шкіри
1 ст. л. хрону
1 лимон, цедра і 2 ч. л. соку
маленький горстистый кріп, нарізаний
1 ст. л. рослинного масла
4 ст. л. майонезу
4 рулону маку
85 г салату
25 г огірка
4 редиски, тонко нарізані

Популярні новини зараз
Чоловікам можуть дати більше часу на ТЦК: нардеп вважає, що це необхідно Усі надії лише на індексацію: як в Україні зміняться пенсії у 2025 році "Це тупість...": українці лютують через слова зірки "Кріпосної", після удару по дитячій лікарні Світло буде цілий день: в "Укренерго" порадували українців
Показати ще

Приготування:

1. Кладемо лосось, хрін, лимонну цедру і половину кропу в кухонний комбайн, приправляємо і змішуємо в дрібну пасту.

2. Розподіляємо суміш між 4 гамбургерами. Нагріваємо олію у великій сковороді і смажимо гамбургери протягом 4 хвилин з кожного боку до золотистого кольору.

3. Між тим, змішуємо залишився кріп з майонезом і трохи розкидаємо по основі кожного рулону. Додаємо крес-салат в лимонний сік і кладаем жменя на кожну основу. Кладемо Наверх гамбургер з лосося і шматочки огірка і редиски.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сендвіча з фрикадельками.