Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

інгредієнти:

2 маленьких морських окуня
1 цибулина фенхелю, нарізана
1 лимон, нарізаний
листя базиліка
маленькі маслини
1 ст. л. оливкової олії

Популярні новини зараз
Забули вказати – допомоги не чекайте: ПФУ нагадав про нюанс при оформленні субсидії ЗМІ пишуть, що Сергій Притула купив 3 квартири у Києві, збираючи донати на ЗСУ Скільки українцям доведеться платити за світло взимку: озвучено ціну 1 кВт Українцям допоможуть з оплатою комуналки – гроші платитимуть щомісяця, але є умова
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо піч до 200 градусів. Промиваємо і висушуємо рибу. Приправляємо, потім наповнюємо порожнину деякими скибочками фенхелю, лимоном і базиліком. Додаємо оливки і будь залишився фенхель, базилік і лимон.

2. Поміщаємо морського окуня зверху. Поливаємо кожну рибу маслом і запікаємо протягом приблизно 30 хвилин або до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смачної піци на сковороді.