Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

інгредієнти:

2 маленьких морських окуня
1 цибулина фенхелю, нарізана
1 лимон, нарізаний
листя базиліка
маленькі маслини
1 ст. л. оливкової олії

Популярні новини зараз
Пішов за хлібом – потрапив до армії: що треба перевіряти, перш ніж виходити з дому Лише 1 з 25 хоче йти у бій: експерт про результат силової мобілізації ухилянтів Від податкової не втечеш: безкоштовне поповнення карток заборонять Загинув відомий співак, зірка гурту "One Direction" Ліам Пейн: копи кажуть - випав з вікна
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо піч до 200 градусів. Промиваємо і висушуємо рибу. Приправляємо, потім наповнюємо порожнину деякими скибочками фенхелю, лимоном і базиліком. Додаємо оливки і будь залишився фенхель, базилік і лимон.

2. Поміщаємо морського окуня зверху. Поливаємо кожну рибу маслом і запікаємо протягом приблизно 30 хвилин або до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смачної піци на сковороді.