Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

3 стиглих персика
35 г змішаних насіння
150 г сиру фета
1 х 100 г кускуса

Популярні новини зараз
Енергетики пояснили логіку відключень світла: що таке черги і як вони працюють "Тканини розпадаються за години": війна повернула хворобу столітньої давності Жорсткі графіки відключення світла: українців приголомшили прогнозом Відключають повністю: вже з 26 листопада абоненти "Київстар" будуть без інтернету, кого торкнеться
Показати ще

Приготування:

Розрізаємо персики. Кладемо в сковороду з насінням, шматочками фети і 3 ст. л. оливкової олії. Випікаємо протягом 12-15 хвилин при 200 градусах. Готуємо кускус в відповідності з інструкціями на упаковці. Насипаємо кускус з смаженої персикової сумішшю і приправляємо перед подачею.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сендвіча з фрикадельками.