Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

3 стиглих персика
35 г змішаних насіння
150 г сиру фета
1 х 100 г кускуса

Популярні новини зараз
Мобілізація пенсіонерів: до війська хочуть залучати чоловіків віком від 60 років Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч Гороскоп на сьогодні, 7 червня: спокуси тельців, сварки терезів і плани водоліїв Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
Показати ще

Приготування:

Розрізаємо персики. Кладемо в сковороду з насінням, шматочками фети і 3 ст. л. оливкової олії. Випікаємо протягом 12-15 хвилин при 200 градусах. Готуємо кускус в відповідності з інструкціями на упаковці. Насипаємо кускус з смаженої персикової сумішшю і приправляємо перед подачею.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сендвіча з фрикадельками.