Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

3 стиглих персика
35 г змішаних насіння
150 г сиру фета
1 х 100 г кускуса

Популярні новини зараз
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

Приготування:

Розрізаємо персики. Кладемо в сковороду з насінням, шматочками фети і 3 ст. л. оливкової олії. Випікаємо протягом 12-15 хвилин при 200 градусах. Готуємо кускус в відповідності з інструкціями на упаковці. Насипаємо кускус з смаженої персикової сумішшю і приправляємо перед подачею.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сендвіча з фрикадельками.