Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

3 стиглих персика
35 г змішаних насіння
150 г сиру фета
1 х 100 г кускуса

Популярні новини зараз
Зимові канікули подовжили: хто зі школярів відпочиватиме більше за інших Як скандинави утеплюють будинки: практичні поради для українців, щоб підготуватися до холодної зими ТЦК побачить усіх: як нові правила мобілізації допоможуть військкоматам знайти чоловіків будь-де Українців обтяжать додатковою платіжкою: за що доведеться віддати до 1000 грн
Показати ще

Приготування:

Розрізаємо персики. Кладемо в сковороду з насінням, шматочками фети і 3 ст. л. оливкової олії. Випікаємо протягом 12-15 хвилин при 200 градусах. Готуємо кускус в відповідності з інструкціями на упаковці. Насипаємо кускус з смаженої персикової сумішшю і приправляємо перед подачею.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сендвіча з фрикадельками.