Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

5 ст. л. вершкового сиру
2 зубчики часнику, подрібнені
1 ст. л. нарізаної або замороженої петрушки
2 курячі грудки
6 скибочок панчетти
олію

Популярні новини зараз
Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців Моментально та без попередження: що загрожує абонентам Vodafone Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК За мобілізацію можна не перейматися: кого не чіпатиме ТЦК цього літа
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо піч до 190 градусів. Змішуємо вершковий сир, часник і трави з приправою. Розрізаємо розріз на боці кожної курячої грудки. Використовуючи пальці, робимо більшу кишеню і наповнюємо вершковою сумішшю всередині. Приправляємо курячі грудки, потім обертаємо 3 скибочки панчетти навколо кожного, щільно закривши кишеню.

2. Кладемо на деко, додаємо трохи олії і запікаємо протягом 18-20 хвилин до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вишневого супу з мигдалем і маскарпоне.