Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

5 ст. л. вершкового сиру
2 зубчики часнику, подрібнені
1 ст. л. нарізаної або замороженої петрушки
2 курячі грудки
6 скибочок панчетти
олію

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо піч до 190 градусів. Змішуємо вершковий сир, часник і трави з приправою. Розрізаємо розріз на боці кожної курячої грудки. Використовуючи пальці, робимо більшу кишеню і наповнюємо вершковою сумішшю всередині. Приправляємо курячі грудки, потім обертаємо 3 скибочки панчетти навколо кожного, щільно закривши кишеню.

2. Кладемо на деко, додаємо трохи олії і запікаємо протягом 18-20 хвилин до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вишневого супу з мигдалем і маскарпоне.