Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 5-6

Інгредієнти:

150 г темного шоколаду, 60% какао

Популярні новини зараз
Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки П'ять категорій пенсіонерів у зоні ризику: хто залишиться без виплат з жовтня В Україну завезли небезпечну для життя продукцію: покупців просять перевіряти товари у магазинах Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму
Показати ще

1 упаковка безе
1 ст. л. бренді
142 мл вершків
50 г фісташок
3 ст. л. тертого темного шоколаду, щоб подавати

Приготування:

1. Розбиваємо і розтоплюємо шоколад, або в мисці, встановленої на каструлю з м'якою киплячою водою, або на 2-3 хвилини в мікрохвильовій печі. Перемішуємо до однорідності, потім охолоджуємо. Використовуємо 6 яєчних білків для двох партій. Змішуємо охолоджений шоколад, безе, а потім з бренді.

2. Вершки збиваємо в м'які піки і змішуємо з більшістю фісташок. Викладаємо в склянки і прикрашаємо фісташками і шоколадом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бургерів з лососем і хріном.