Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 5-6

Інгредієнти:

150 г темного шоколаду, 60% какао

Популярні новини зараз
Київстар змінює тарифи з 29 жовтня: що чекає на абонентів Від податкової не втечеш: безкоштовне поповнення карток заборонять На місяць по 4500: українцям готують нову соцдопомогу, але від дечого доведеться відмовитися Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші
Показати ще

1 упаковка безе
1 ст. л. бренді
142 мл вершків
50 г фісташок
3 ст. л. тертого темного шоколаду, щоб подавати

Приготування:

1. Розбиваємо і розтоплюємо шоколад, або в мисці, встановленої на каструлю з м'якою киплячою водою, або на 2-3 хвилини в мікрохвильовій печі. Перемішуємо до однорідності, потім охолоджуємо. Використовуємо 6 яєчних білків для двох партій. Змішуємо охолоджений шоколад, безе, а потім з бренді.

2. Вершки збиваємо в м'які піки і змішуємо з більшістю фісташок. Викладаємо в склянки і прикрашаємо фісташками і шоколадом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бургерів з лососем і хріном.