Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 5-6

Інгредієнти:

150 г темного шоколаду, 60% какао

Популярні новини зараз
Страсна п'ятниця 2025: чому цей день такий важливий, що не можна робити і яких традицій дотримуються віруючі Стосується одержувачів пенсій, субсидій та пільг: важливе попередження від ПФУ Що буде із землею та квартирами громадян за новим законом: критики та юристи хапаються за голову Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
Показати ще

1 упаковка безе
1 ст. л. бренді
142 мл вершків
50 г фісташок
3 ст. л. тертого темного шоколаду, щоб подавати

Приготування:

1. Розбиваємо і розтоплюємо шоколад, або в мисці, встановленої на каструлю з м'якою киплячою водою, або на 2-3 хвилини в мікрохвильовій печі. Перемішуємо до однорідності, потім охолоджуємо. Використовуємо 6 яєчних білків для двох партій. Змішуємо охолоджений шоколад, безе, а потім з бренді.

2. Вершки збиваємо в м'які піки і змішуємо з більшістю фісташок. Викладаємо в склянки і прикрашаємо фісташками і шоколадом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бургерів з лососем і хріном.