Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 5-6

Інгредієнти:

150 г темного шоколаду, 60% какао

Популярні новини зараз
Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

1 упаковка безе
1 ст. л. бренді
142 мл вершків
50 г фісташок
3 ст. л. тертого темного шоколаду, щоб подавати

Приготування:

1. Розбиваємо і розтоплюємо шоколад, або в мисці, встановленої на каструлю з м'якою киплячою водою, або на 2-3 хвилини в мікрохвильовій печі. Перемішуємо до однорідності, потім охолоджуємо. Використовуємо 6 яєчних білків для двох партій. Змішуємо охолоджений шоколад, безе, а потім з бренді.

2. Вершки збиваємо в м'які піки і змішуємо з більшістю фісташок. Викладаємо в склянки і прикрашаємо фісташками і шоколадом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бургерів з лососем і хріном.