Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 ст. л. рослинного бульйону
1 цибулю, нарізану
1 ч. л. свіжого імбиру
1-2 ч. л. тайській червоною пасти карі
400 г помідорів

Популярні новини зараз
Світом шириться смертельна інфекція, від якої немає ліків — може вбити лише один укус комара Кого в першу чергу мобілізують після оновлення даних Готуйтеся до нових платіжок: для українців подорожчають дві важливі комунальні послуги Vodafone дав можливість залишатися на зв'язку за 35 гривень на місяць: як скористатися шансом
Показати ще

50 г кокосового крему
400 г сирих заморожених креветок
коріандр, нарізаний, для подачі (необов'язково)

Приготування:

1. Нагріваємо олію в середній каструлі. Змішуємо з цибулею і імбиром, потім варимо протягом декількох хвилин, поки не зм'якне. Перемішуємо в пасту каррі, потім варимо ще 1 хвилину. Наливаємо нарізані помідори і кокосовий крем. Доводимо до кипіння, потім залишаємо варитися 5 хвилин, додавши трохи киплячої води, якщо суміш стане занадто товстою.

2. Нахиляємо креветки, потім варимо на 5-10 хвилин більше, в залежності від того, наскільки вони великі. Подаємо поряд з простим рисом і посипаємо невеликим нарізаним коріандром, якщо хочете.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт "нутелла" торта з корицею.