Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 ст. л. рослинного бульйону
1 цибулю, нарізану
1 ч. л. свіжого імбиру
1-2 ч. л. тайській червоною пасти карі
400 г помідорів

Популярні новини зараз
Польща змінила правила в'їзду для українців Терміново перевіряйте свої гаманці: Нацбанк вилучає з обігу низку купюр Гроші списуватимуть з усіх рахунків: нові правила оплати карткою "Території не повернемо": українців закликали готуватися до другої війни
Показати ще

50 г кокосового крему
400 г сирих заморожених креветок
коріандр, нарізаний, для подачі (необов'язково)

Приготування:

1. Нагріваємо олію в середній каструлі. Змішуємо з цибулею і імбиром, потім варимо протягом декількох хвилин, поки не зм'якне. Перемішуємо в пасту каррі, потім варимо ще 1 хвилину. Наливаємо нарізані помідори і кокосовий крем. Доводимо до кипіння, потім залишаємо варитися 5 хвилин, додавши трохи киплячої води, якщо суміш стане занадто товстою.

2. Нахиляємо креветки, потім варимо на 5-10 хвилин більше, в залежності від того, наскільки вони великі. Подаємо поряд з простим рисом і посипаємо невеликим нарізаним коріандром, якщо хочете.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт "нутелла" торта з корицею.