Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

2 скибочки свіжого білого хліба
500 г фаршу зі свинини
1 цибулина
1 зубчик часнику
велика жменя петрушки
1 ст. л. свіжого подрібненого орегано
4 ст. л. свіжого тертого пармезану
1 яйце
8 скибочок прошутто

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 190 градусів. Кладемо хліб в блендер і змішати, щоб зробити крихти, потім додаємо в миску з свининою.

2. Додаємо цибулю, часник і трави в кухонний комбайн і змішуємо. Додаємо в миску пармезан і яйце. Дрібно нарізаємо 2 скибочки прошутто і додаємо до суміші з сіллю і перцем. Добре перемішуємо виделкою або руками.

3. Використовуємо іншу частину прошутто, щоб зробити рулет. Заткм кладемо його на деко.

4. Наливаємо гарячу воду з чайника в піддон для обсмажування, і випікаємо протягом 1 години.

5. Охолоджуємо протягом 10 хвилин, потім зливаємо зайву рідину. Нарізаємо товсті скибочки і подаємо теплим або холодним з салатом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт котлети по-київськи.