Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 стиглих груші
100 г рікотти
½ ч. л. кориці
4 ст. л. меду
8 хрустких бісквітів амаретто

Популярні новини зараз
Не забудьте перевести годинники: коли українці перейдуть на зимовий час і нащо Школярів переведуть на новий формат: навчатися класами більше не будуть Хто з чоловіків справді важливий для економіки: починається аудит "броней" Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій
Показати ще

Приготування:

1. Розрізаємо кожну грушу навпіл, потім поміщаємо на велике деко. Використовуємо чайну ложку, щоб вийняти середину кожної груші. Якщо ваші груші міцні, для цього вам може знадобитися гострий ніж. Кладемо приблизно 1 ч. л. рікотти в кожну, потім посипаємо корицею і медом.

2. Нагріваємо піч до 190 °, потім обсмажуємо груші протягом 10 хвилин. Печиво подрібнюємо. Виймаємо груші з духовки, потім посипаємо крихтами над кожною грушею. Повертаємо в духовку ще на 10 хвилин або поки груші не стануть м'якими, а печиво - золотисто-коричневим. Подаємо з медом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясного рулету.