Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 12 шт.

Інгредієнти:

110 г масла
110 г золотого цукру
2 яйця
1 ч. л. екстракту ванілі
110 г борошна
1-2 ст. л. молока
Для глазурі
125 г вершкового масла, пом'якшеного
185 г цукрової пудри

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо піч до 180 градусів. Змащуємо форму з 12 отворами для кексів. Збиваємо масло і цукор разом, поки суміш не стане легкою і пухнастою. Збиваємо яйця і ваніль в глечику, потім додаємо трохи в масляну суміш.

2. Додаємо борошно в суміш разом з невеликою кількістю молока. Поділяємо суміш між формами, заповнюючи їх не більш як наполовину.

3. Запікаємо кекси на 12-15 хвилин.

4. Щоб зробити глазур, подрібнюємо масло, поки воно не стане дуже м'яким. Збиваємо в цукровій пудрі трохи за раз, а потім додаємо молока, як вам треба. Прикрашаємо кексики глазур'ю і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясного рулету.