Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

500 г середньої моркви, тонко нарізаний
2 ст. л. чистого меду
1 лимон, сік
4 ст. л. оливкової олії
1 головка цикорію, листя грубо розірвані
100 г руколи
50 г кедрових горіхів

Популярні новини зараз
Останні копійки відберуть: Ощадбанк змінив правила зняття готівки для пенсіонерів Пенсія буде доступна лише одиницям: нові вимоги до мінімального стажу Польща штрафуватиме українців за дітей Уроки стають коротшими, перерви – довшими: що зміниться у школах з 2025 року
Показати ще

Приготування:

Варимо моркву в киплячій воді протягом 2 хвилин, потім проціджують і остуджуємо. Збиваємо разом мед, лимон і масло за смаком. Щоб подавати, кладемо моркву в миску з цукром і руколою. Наливаємо заправку, добре перемішуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт медово-морквяного супу.