Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

500 г середньої моркви, тонко нарізаний
2 ст. л. чистого меду
1 лимон, сік
4 ст. л. оливкової олії
1 головка цикорію, листя грубо розірвані
100 г руколи
50 г кедрових горіхів

Популярні новини зараз
Права ТЦК хочуть змінити: чоловіків чекають серйозні зміни Українцям виплатять від 1500 до 8000 грн: хто й на яких умовах отримає допомогу Дітей у школах оцінюватимуть по-новому: що зміниться Контроль за переказами посилено: навіть дрібні суми можуть призвести до блокування
Показати ще

Приготування:

Варимо моркву в киплячій воді протягом 2 хвилин, потім проціджують і остуджуємо. Збиваємо разом мед, лимон і масло за смаком. Щоб подавати, кладемо моркву в миску з цукром і руколою. Наливаємо заправку, добре перемішуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт медово-морквяного супу.