Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

500 г середньої моркви, тонко нарізаний
2 ст. л. чистого меду
1 лимон, сік
4 ст. л. оливкової олії
1 головка цикорію, листя грубо розірвані
100 г руколи
50 г кедрових горіхів

Популярні новини зараз
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч Слідкуйте за своїми картками: ПриватБанк може списати гроші з рахунків клієнтів Кінець епохи "бусифікації"? Для ТЦК готують важливі нововведення ПриватБанк виплатить 5000 гривень: як отримати гроші на картку
Показати ще

Приготування:

Варимо моркву в киплячій воді протягом 2 хвилин, потім проціджують і остуджуємо. Збиваємо разом мед, лимон і масло за смаком. Щоб подавати, кладемо моркву в миску з цукром і руколою. Наливаємо заправку, добре перемішуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт медово-морквяного супу.