Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

1 ч. л. соняшникової або рослинного масла
2 філе лосося без шкіри
250 г шпинату
2 ст. л. обезжирених вершків
сік ½ лимона
1 ч. л. каперсів
2 ст. л. листової петрушки
лимонні клини, щоб подавати

Популярні новини зараз
Українці в паніці змітають із полиць пристрої для зарядки: ціни починають не кусатися, а з'їдати Усі надії лише на індексацію: як в Україні зміняться пенсії у 2025 році Зупинили за порушення – можуть доставити до ТЦК: нові правила мобілізації Світло буде цілий день: в "Укренерго" порадували українців
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо олію в каструлі, заливаємо лосося з обох сторін, потім обсмажуємо 4 хвилини кожну сторону.

2. Кладемо листя шпинату в гарячу каструлю, добре відкриваємо, потім накриваємо кришкою і залишаємо на 1 хвилину. Ложкою викладаємо шпинат на тарілку, потім зверху кладемо лосося. Акуратно нагріваємо вершки в каструлі, вичавлюючи лимонний сік, каперси і петрушку, а потім приправляємо за смаком. Будьте обережні, щоб не дати кип'ятити. Кладемо соус на рибу, потім подаємо з лимонними кільцями.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гуакамоле зі спеціями.