Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г ревеню
100 г золотого цукру
3 ст. л. портвейну(додатково)
Для крамбла:
140 г борошна
85 г масла
50 г світло-коричневого цукру мусковадо
50 г подрібнених волоських горіхів (за бажанням)

Популярні новини зараз
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації "Тисяча Зеленського": як батькам отримати гроші за своїх дітей Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

Приготування:

1. Кладемо 500 г шматочків ревеню в каструлю зі 100 г золотого цукру і 3 ст. л. портвейну, якщо використовуєте.

2. Накриваємо і тушкуємо на дуже низькій температурі протягом 15 хвилин, додаючи більше цукру, якщо хочете. Коли ревінь м'який (але зберігає свою форму) і досить солодкий, виливаємо в середню форму для випічки.

3. Нагріваємо піч до 200 градусів.

4. Щоб зробити топпінг, змішуємо борошно 140 г і 85 г охолодженого масла разом пальцями, поки у вас не буде м'якого, розсипчастого тесту.

5. Тепер додаємо 50 г світло-коричневого цукру мусковадо і 50 г подрібнених волоських горіхів, якщо використовуєте. Змішуємо разом руками.

6. Розносимо суміш над ревенем і запікаємо протягом 30 хвилин або до золотистого кольору зверху.

7. Подаємо гарячим з великим глечиком заварного ванільного крему.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хрустких чіпсів в духовці.