Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 ст. л. оливкової олії
8 свинячих ковбас, нарізані шматочками
1 великий цибулю
2 зубчики часнику, подрібнені
1 ч. л. порошку чілі
400 г помідорів
300 г коротких макаронів

Популярні новини зараз
Будете служити неподалік від дому: хто зможе обрати посаду та місце в ЗСУ За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші Пекельна спека нарешті залишить територію України – які сюрпризи готує нам серпень Гороскоп на тиждень 22-28 липня для всіх знаків Зодіаку: вороги Тельців, радості Дів та ізоляція Скорпіонів
Показати ще

Приготування:

1. Доводимо велику каструлю води до кипіння.

2. Нагріваємо 1 ст. л. оливкового масла на великій сковороді і обсмажуємо шматки 8 свинячих ковбас на досить високій температурі, поки вони не стануть золотисто-коричневими.

3. Тепер включаємо вогонь і додаємо 1 великий нарізану цибулю і 2 подрібнених зубчики часнику, готуючи їх до тих пір, поки вони не пом'якшиться.

4. Перемішуємо в 1 ч. л. порошку чілі і 400 г нарізаних помідорів з ковбасою, доводимо соус до кипіння, потім вимикаємо вогонь і даємо йому пузиритися близько 10 хвилин, поки ви готуєте макарони.

5. Кидаємо 300 г пасти в каструлю з киплячою водою і варимо у відповідності з інструкціями на упаковці.

6. Зливаємо макарони, потім опускаємо в сковорідку з ковбасним соусом, добре перемішуємо, щоб покрити. Подаємо негайно з хрустким хлібом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з лаймовою начинкою.