Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 ст. л. соняшникової олії
2 великих цибулі, густо нарізані
4 курячі грудки без шкіри
4 ст. л. каррі пасти
200 г кіноа
400 г помідорів
1 л курячого бульйону
50 г смажених солоних кешью
маленький коріандр

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи Пенсіонери можуть оформити надбавку понад 1000 грн: не всі про це знають Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо олію у великій каструлі, обсмажуємо цибулю протягом 5 хвилин до золотистого кольору і розм'якшуємо, а потім кладемо на тарілку. Додаємо курячі грудки, підсмажуючи на кілька хвилин з кожного боку, потім перемішуємо в пасті, кіноа та луці. Підігріваємо протягом декількох хвилин, потім вливаємо помідори і бульйон і смешивае все. Готуємо протягом 25 хвилин до тих пір, поки кіноа не стане м'яким.

2. Перемішуємо в кешью і великої частини коріандру з деякою приправою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт томатного супу з соусом песто.