Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти

2 ст. л. соняшнику або рослинного масла
1 маленький цибулю, дрібно нарізаний
1 зубчик часнику
400 г нуту, промитий і осушений
1 ч. л. кмину
1 ч. л. земляного коріандру
жменю петрушки
1 яйце

Популярні новини зараз
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо 1 ст. л. олії у великий каструлі, потім обсмажуємо цибулю і часник на повільному вогні протягом 5 хвилин, поки не зм'якне. Переносимо у велику миску з шавлією та спеціями, потім подрібнюємо разом з вилкою або картоплею, до тих пір, поки нут не перетвориться в пюре. Перемішуємо в петрушці або сушених травах, приправляємо за смаком. Додаємо яйце.

2. Ділимо суміш на 6 кульок, потім згладжуємо в пиріжки. Нагріваємо олію в каструлі, потім обсмажуємо фалафель на середньому вогні протягом 3 хвилин з кожного боку, до золотисто-коричневого кольору. Подаємо з гарячим або холодним з кус-кусом, питтой або салатом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт часникового супу з спегетти.