Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

2 зубчики часнику, подрібнені
6 ст. л. оливкової олії
2 банки х 400 г помідорів
2 ст. л. томатного пюре
4 баклажани, нарізані довгими шматочками товщиною 5 мм
85 г пармезану
20 г базиліка, листя розірвані
1 яйце

Популярні новини зараз
Українці в паніці змітають із полиць пристрої для зарядки: ціни починають не кусатися, а з'їдати Сукня за 8 млн грн, вілла росіян і Максим Галкін - тамада: весілля киян у Комо розлютило українців Українці отримають від ПФУ нові виплати, і це не пенсія: кому прийдуть додаткові гроші Світло буде цілий день: в "Укренерго" порадували українців
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 200 °. У дрібній каструлі змішуємо часник і 4 столові ложки оливкової олії. Готуємо на високій температурі протягом 3 хвилин, опускаємо в помідори, потім тушкуємо протягом 8 хвилин, помішуючи час від часу. Перемішуємо в томатному пюре.

2. Між тим, нагріваємо сковорідку до тих пір, поки вона не стане гарячою. Змащуємо кілька баклажанів невеликою кількістю олії, потім додаємо в каструлю. Готуємо на високій температурі до 5-7 хвилин. Перевертаємо їх на півдорозі. Переносимо на кухонну папір і готуємо наступну партію.

3. Коли всі баклажани будуть приготовані, викладаємо кілька з них на деко, а потім ложкою соус кладемо. Посипаємо пармезаном і листям базиліка. Додаємо приправу, потім повторюємо цей процес з рештою інгредієнтами. Нарешті, виливаємо яйце поверх, посипаємо трохи пармезаном, потім випікаємо протягом 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинини з паприкою.