Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 22

Інгредієнти:

175 г вершкового масла, розм'якшеного
85 г золотого цукру
½ ч. л. екстракту ванілі
225 г простого борошна
75 г фісташок
75 г сушеної журавлини

Популярні новини зараз
Схема з лічильниками: українцям нараховують космічні борги за світло Ухилянтів більше не візьмуть на роботу: роботодавців змусять перевіряти Кабмін ухвалив тариф: скільки будемо платити за куб газу з 1 січня Покарання за банківські картки: українців востаннє попередили
Показати ще

Приготування:

1. Змішуємо масло, цукор і екстракт ванілі дерев'яною ложкою. Перемішуємо в борошні, потім в фісташках і журавлині. Вирізаємо тісто і формуємо кожну половину в брусок близько 5 см. Загортаємо в плівку, потім охолоджуємо протягом 1 години або заморожуємо протягом 3 місяців.

2. Нагріваємо духовку до 180 градусів. Нарізаємо брусочки в кола товщиною 1 см, кладемо на деко і запікаємо протягом 12-15 хвилин. Повністю охолодити на противені.

На порталі Знай.ua ви також можете знайти рецепт лазаньї з сиром і беконом.