Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

3 ст. л. оливкової олії
3 ст. л. бальзамічного оцту
1 ч. л. діжонської гірчиці
2 зубчики часнику, подрібнені
4 свинячі відбивні
2 зелених мариновані оливки, кісточки і половинки
великий горстистый базилік, нарізаний

Популярні новини зараз
Мобілізації можна не боятися: в Україні знімуть з військового обліку чотири категорії чоловіків "ТЦК треба розпустити": нардеп пропонує альтернативну мобілізацію - що хочуть змінити Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК
Показати ще

Приготування:

1. Змішуємо масло з оцтом, гірчицею і часником. Змащуємо м'ясо з обох сторін, приправляємо, потім кладемо на блюдо. Наливаємо бальзамічну суміш і залишаємо маринувати протягом 5 хвилин.

2. Нагріваємо сковорідку до тих пір, поки вона не нагріється. Виймаємо свинину з маринаду, потім смажимо 4 хвилини з кожного боку. Видаляємо м'ясо. Наливаємо маринад в каструлю з маслинами, варимо 2 хвилини, потім перемішуємо в базиліці. Наливаємо соки з свинини в каструлю, додаємо соус до свинини і подаємо з макаронами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хлібного пудингу.